Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gryka Flamurtari FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 25.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Curri de bal onder controle te krijgen. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama geeft een lange en hoge pass. Foniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Foniqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj passt de bal met de wreef. Deda heeft problemen om de bal te vangen. Deda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gryka - Flamurtari FC 0:1

15e minuut.
Rama speelt de bal door. Gërmizaj heeft problemen om de bal te vangen. Deda rent richting de bal. Deda haalt uit met een fantastische trap. Pushka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gryka - Flamurtari FC 0:2

22e minuut.
Pushka met een sublieme pass. Sopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Foniqi zijn tegenspeler op de grond. Foniqi krijgt een gele kaart. Sopa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sopa kan niet meer verder spelen. Foniqi met een sublieme pass. Jouret komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Klungelig pakt Senka de bal. Mahmudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudi geeft de bal voor. Rrushi heeft problemen om de bal te vangen. Rrushi haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Markaj heeft problemen om de bal te vangen. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Shima met een sublieme pass. Statovci is nu in balbezit. Statovci passt de bal zonder na te denken. Rrushi is nu in balbezit. Rrushi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gryka 66%, Flamurtari FC 34%.
AC Gryka - Flamurtari FC 0:2

50e minuut.
Shima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jouret rent richting de bal. Jouret speelt de bal door. Rrushi is nu in balbezit. Rrushi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda is nu in balbezit. Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gryka - Flamurtari FC 0:3

63e minuut.
Foniqi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjoni met de inworp. Statovci heeft problemen om de bal te vangen. Statovci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Statovci rent richting de bal. Foniqi verovert de bal door een tackle van achteren. Foniqi probeert naar een medespeler te passen. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Karteri passt de bal zonder na te denken. Markaj rent richting de bal. Markaj met een sublieme pass. Deda is nu in balbezit. Deda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Gjoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Statovci rent richting de bal. Statovci haalt uit met een fantastische trap. Curri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gryka 52%, Flamurtari FC 48%.
AC Gryka - Flamurtari FC 0:3