Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kf Vllaznia 1919 Ice Shards
433 Tactiek giga defensive
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... Dosti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Abdyli de bal onder controle te krijgen. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa draait met de bal, schiet en ... Keta bokst de bal weg.

20e minuut.
Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtishi met een sublieme pass. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Prošel de bal onder controle te krijgen. Jahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Vllaznia 1919 - Ice Shards 1:0

24e minuut.
Lokesson rent richting de bal. Lokesson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zhileta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halilaj neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Shima is nu in balbezit. Shima schiet op doel. Keta bokst de bal weg. Osorio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kf Vllaznia 1919 - Ice Shards 1:1

25e minuut.
Jahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio maakt een afschuwelijke overtreding. Jahiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bushaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gërbeshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërbeshi geeft een lange en hoge pass. Bushaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shima is nu in balbezit. Shima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi schiet op doel. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio passt de bal in één keer door. Shima is nu in balbezit. Shima draait met de bal, schiet en ... Keta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Osorio rent richting de bal. Dosti onderschept slim de pass. Shima rent richting de bal. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Vllaznia 1919 65%, Ice Shards 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kf Vllaznia 1919 - Ice Shards 1:1

49e minuut.
Rushiti is nu in balbezit. Prošel verovert de bal door een tackle van achteren. Prošel passt de bal in één keer door. Jahiu rent richting de bal. Jahiu haalt uit met een fantastische trap. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Vllaznia 1919 - Ice Shards 2:1

70e minuut.
Isufi heeft problemen om de bal te vangen. Balla is nu in balbezit. Gërbeshi probeert naar een medespeler te passen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Halilaj is nu in balbezit. Bajrami onderschept slim de pass. Bajrami met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gërbeshi rent richting de bal. Prošel onderschept slim de pass. Prošel passt de bal met de wreef. Jahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Vllaznia 1919 50%, Ice Shards 50%.
Kf Vllaznia 1919 - Ice Shards 2:1