Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Drita K.F Tirama
Normal Tactiek taktikë 343
36% Balbezit 64%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 35.1
matig Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


14e minuut.
Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru passt de bal met de wreef. Miu rent richting de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Roczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Roczyński speelt de bal door. Miu rent richting de bal. Miu passt de bal met de wreef. Bicheru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Drita - K.F Tirama 0:1

30e minuut.
Thesen geeft een hoge lob. Miu heeft problemen om de bal te vangen. Miu kopt de bal weg. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Drita - K.F Tirama 0:2

36e minuut.
Thesen kopt de bal weg. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru speelt de bal door. Miu is nu in balbezit. Miu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Thesen is nu in balbezit. Thesen probeert naar een medespeler te passen. Kurrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Drita - K.F Tirama 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Drita 69%, K.F Tirama 31%.
AC Drita - K.F Tirama 0:3

49e minuut.
Fani is nu in balbezit. Thesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thesen geeft de bal voor. Miu is nu in balbezit. Miu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fakaj kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tartari de bal onder controle te krijgen. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Drita - K.F Tirama 0:4

67e minuut.
Zuna rent richting de bal. Thesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thesen heeft problemen om de bal te vangen. Thesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Voka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligoreci. Voka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sopaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abazi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ligoreci bereikt de bal nog maar net als eerste. Voka verovert de bal door een tackle van achteren. Voka passt de bal zonder na te denken. Abazi is nu in balbezit. Abazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Joshua met een snelle inworp. Fiumefreddo is nu in balbezit. Fiumefreddo geeft een lange en hoge pass. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu haalt uit met een fantastische trap. Schaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Thesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thesen passt de bal met de wreef. Kurrizi heeft problemen om de bal te vangen. Joshua bereikt de bal nog maar net als eerste. Joshua geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Miu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

84e minuut.
Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński geeft de bal voor. Tartari is nu in balbezit. Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Drita - K.F Tirama 0:5

88e minuut.
Joshua probeert naar een medespeler te passen. Abazi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gama. Gama krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Drita 53%, K.F Tirama 47%.
AC Drita - K.F Tirama 0:5