Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Erzeni Young Boys Tirana
Normal Tactiek 4q3q3
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Vodo verovert de bal door een tackle van achteren. Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha probeert naar een medespeler te passen. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ... Fusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Prizreni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matmuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:1

8e minuut.
Nura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llambi met een snelle inworp. Saha is nu in balbezit. Saha passt de bal in één keer door. Fusha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vodo rent richting de bal. Vodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:2

22e minuut.
Kniaź passt de bal met de wreef. Vodo is nu in balbezit. Vodo speelt de bal door. Esati rent richting de bal. Esati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:3

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kniaź met een snelle inworp. Saha met een sublieme pass. Daar is Vodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodo draait met de bal, schiet en ... Paal! Pelliciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo onderschept slim de pass. Vodo geeft een hoge lob. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prizreni controleert de bal met de borst. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Llambi onderschept slim de pass. Llambi geeft een lange en hoge pass. Gami heeft problemen om de bal te vangen. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel. Fusha bokst de bal weg.

31e minuut.
Saha met een sublieme pass. Kniaź rent richting de bal. Kniaź met een sublieme pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saha rent richting de bal. Saha passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Llambi de bal onder controle te krijgen. Godoy rent richting de bal. Godoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saha geeft een lange en hoge pass. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Godoy passt de bal zonder na te denken. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:4

42e minuut.
Llambi geeft een hoge lob. Daar is Vodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati draait met de bal, schiet en ... Fusha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:5

43e minuut.
Kniaź geeft de bal voor. Godoy kopt de bal weg. Daar is Prizreni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esati rent richting de bal. Esati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 63%, Young Boys Tirana 37%.
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:6

46e minuut.
Çuko komt het veld opgelopen. Xhemali komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Saha onderschept slim de pass. Saha passt de bal in één keer door. Esati is nu in balbezit. Esati draait met de bal, schiet en ... Fusha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:7

52e minuut.
Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati geeft een hoge lob. Vodo is nu in balbezit. Vodo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Çuko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kniaź verovert de bal door een tackle van achteren. Kniaź geeft de bal voor. Prizreni heeft problemen om de bal te vangen. Esati is nu in balbezit. Esati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi geeft een hoge lob. Gami kan de bal niet met de borst controleren. Vodo rent richting de bal. Vodo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:8

63e minuut.
Çuko rent richting de bal. Çuko met een sublieme pass. Vodo heeft problemen om de bal te vangen. Vodo draait met de bal, schiet en ... Fusha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:9

67e minuut.
Saha geeft een hoge lob. Prizreni kopt de bal weg. Matmuja rent richting de bal. Çuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Çuko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gami rent richting de bal. Gami geeft een lange en hoge pass. Kniaź kopt de bal weg. Llambi heeft problemen om de bal te vangen. Saha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Llambi met een snelle inworp. Saha heeft problemen om de bal te vangen. Saha geeft de bal voor. Vodo rent richting de bal. Vodo schiet op doel. Fusha bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Saha kopt de bal weg. Klungelig pakt Llambi de bal. Llambi geeft een lange en hoge pass. Esati rent richting de bal. Esati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 77%, Young Boys Tirana 23%.
IF Erzeni - Young Boys Tirana 0:9