Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogradeci Vlora FC
Normal Tactiek 3-1-3-3defmirr
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 48.5
waardeloos Schieten uitstekend
hopeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Januzaj de bal. Pasha speelt de bal door. Kabashi is nu in balbezit. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Kiço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 0:1

10e minuut.
Kabashi rent richting de bal. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi met een sublieme pass. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 0:2

13e minuut.
Skenderaj is nu in balbezit. Skenderaj geeft een hoge lob. Januzaj probeert de bal met de borst te controleren. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Susuri passt de bal in één keer door. Xhemali rent richting de bal. Xhemali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 0:3

15e minuut.
Gjyshi met een sublieme pass. Xhemali met een sublieme pass. Pasha is nu in balbezit. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pustina kopt de bal weg. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojaxhiu. Bojaxhiu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Varoshi probeert de bal aan de voet te houden. Lala is nu in balbezit. Skenderaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skenderaj krijgt een gele kaart. Lala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pustina neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kushi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:3

21e minuut.
Daar is Bardulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi is nu in balbezit. Bardulla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bardulla krijgt een gele kaart. Lushi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lushi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gjyshi onderschept slim de pass. Llambi rent richting de bal. Gjyshi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi is nu in balbezit. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiço trapt de bal weg van het doel. Susuri met een sublieme pass. Lushi rent richting de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:4

28e minuut.
Susuri probeert naar een medespeler te passen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Xhemali de bal. Xhemali passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lushi de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Kiço probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:5

29e minuut.
Daar is Pustina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geci is nu in balbezit. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kabashi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi speelt de bal door. Xhemali rent richting de bal. Xhemali geeft een lange en hoge pass. Gjyshi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pasha heeft problemen om de bal te vangen. Januzaj rent richting de bal. Pasha verovert de bal door een tackle van achteren. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Kiço probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:6

39e minuut.
Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi onderschept slim de pass. Lushi speelt de bal door. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Llambi probeert de bal met de borst te controleren. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri met een sublieme pass. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:7

42e minuut.
Kabashi kopt de bal weg. Susuri met een sublieme pass. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi schiet op doel. Kiço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:8

44e minuut.
Kabashi trapt de bal weg. Xhemali kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasha de bal. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Kiço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kabashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogradeci 79%, Vlora FC 21%.
KS Pogradeci - Vlora FC 1:8

48e minuut.
Bardulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardulla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susuri met de inworp. Xhemali geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Thaçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaçi geeft een hoge lob. Lushi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gjyshi de bal. Gjyshi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gashi verovert de bal door een tackle van achteren. Gashi geeft de bal voor. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Kiço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:9

56e minuut.
Daar is Pasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasha passt de bal zonder na te denken. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi onderschept slim de pass. Gjyshi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:10

56e minuut.
Klungelig pakt Lala de bal. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala begaat een overtreding. Lala krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gashi met een sublieme pass. Xhemali rent richting de bal. Xhemali met een sublieme pass. Lushi rent richting de bal. Lushi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Xhemali kopt de bal weg. Susuri rent richting de bal. Susuri met een sublieme pass. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kiço met een harde bal richting middenveld. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Susuri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Susuri kan niet meer verder spelen. Gjinali komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kabashi geeft een hoge lob. Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali geeft de bal voor. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Kiço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasha is nu in balbezit. Pasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:11

72e minuut.
Xhemali rent richting de bal. Xhemali geeft de bal voor. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel. Kiço werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:12

76e minuut.
Skenderaj geeft de bal voor. Pasha controleert de bal met de borst. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha verovert de bal door een tackle van achteren. Pasha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lushi is nu in balbezit. Lushi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pasha de bal onder controle te krijgen. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:13

81e minuut.
Gjinali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geci. Gjinali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gjinali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gjyshi is nu in balbezit. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasha is nu in balbezit. Pasha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Geci onderschept slim de pass. Geci met een sublieme pass. Bojaxhiu geeft een hoge lob. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi geeft een lange en hoge pass. Kiço bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Lushi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Geci de bal. Pasha is nu in balbezit. Pasha schiet op doel. Kiço werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - Vlora FC 1:14

89e minuut.
Gjyshi is nu in balbezit. Gjyshi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bardulla de bal onder controle te krijgen. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogradeci 82%, Vlora FC 18%.
KS Pogradeci - Vlora FC 1:14