Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Skënderbeu Supreme FC
Normal Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Demollari met een harde bal richting middenveld. Zhinipotoku kopt de bal weg. Daar is Billa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Afanador geeft een hoge lob. Eftimescu kopt de bal weg. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap. Demaçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beukema speelt de bal door. Uka rent richting de bal. Zhuzhumi begaat een overtreding. Zhuzhumi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klino speelt de bal door. Zhinipotoku rent richting de bal. Zhinipotoku met een sublieme pass. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rexha geeft een lange en hoge pass. Uka is nu in balbezit. Uka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Eftimescu de bal onder controle te krijgen. Eftimescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beukema maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Goga kopt de bal weg. Jonuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino begaat een overtreding. Klino krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... Demaçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:1

17e minuut.
Jonuzi rent richting de bal. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonuzi is nu in balbezit. Badivuku is nu in balbezit. Badivuku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kastrati is nu in balbezit. Uka onderschept slim de pass. Uka probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:2

19e minuut.
Jonuzi passt de bal met de wreef. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema passt de bal met de wreef. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ukëmema raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panidha komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Panidha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhinipotoku met een snelle inworp. Beukema rent richting de bal. Beukema geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Goga met een sublieme pass. Klino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino passt de bal in één keer door. Uka rent richting de bal. Uka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rexha rent richting de bal. Rexha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kastrati de bal. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kastrati heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Demollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema onderschept slim de pass. Beukema haalt uit met een fantastische trap. Demaçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beukema rent richting de bal. Beukema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:3

44e minuut.
Zhinipotoku heeft problemen om de bal te vangen. Zhinipotoku passt de bal in één keer door. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ... Demaçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Skënderbeu 75%, Supreme FC 25%.
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:4

47e minuut.
Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu passt de bal met de wreef. Uka rent richting de bal. Uka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Demollari geeft een hoge lob. Inworp. Beukema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhinipotoku controleert de bal met de borst. Zhinipotoku geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:5

50e minuut.
Jonuzi rent richting de bal. Jonuzi passt de bal met de wreef. Kastrati is nu in balbezit. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Beukema rent richting de bal. Panidha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beukema. Beukema krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Beukema passt de bal zonder na te denken. Uka rent richting de bal. Uka passt de bal zonder na te denken. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rexha onderschept slim de pass. Rexha met een sublieme pass. Zhinipotoku speelt de bal door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:6

67e minuut.
Kastrati rent richting de bal. Zhinipotoku verovert de bal door een tackle van achteren. Zhinipotoku met een sublieme pass. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rexha is nu in balbezit. Rexha geeft een hoge lob. Zhuzhumi kopt de bal weg. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. Demaçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:7

71e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema onderschept slim de pass. Beukema passt de bal met de wreef. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino geeft een hoge lob. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. Demaçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:8

78e minuut.
Doeltrap. Demaçi trapt de bal weg van het doel. Rexha met een sublieme pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Panidha kopt de bal weg. Jonuzi rent richting de bal. Rexha verovert de bal door een tackle van achteren. Rexha geeft een hoge lob. Uka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Skënderbeu 80%, Supreme FC 20%.
SK Skënderbeu - Supreme FC 0:8