Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dukagjini KF Corrush
Normal Tactiek defenca
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.3 gemiddelde waardering 48.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Isai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isai geeft de bal voor. Lluka kopt de bal weg. Pahuara heeft problemen om de bal te vangen. Pahuara schiet op doel. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pahuara rent richting de bal. Pahuara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:1

3e minuut.
Thika speelt de bal door. Duraj is nu in balbezit. Duraj geeft de bal voor. Prifti is nu in balbezit. Prifti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Billa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara onderschept slim de pass. Pahuara passt de bal in één keer door. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka draait met de bal, schiet en ... Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Isai verovert de bal door een tackle van achteren. Isai geeft een hoge lob. Pahuara kopt de bal weg. Lluka is nu in balbezit. Lluka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Isai geeft een lange en hoge pass. Daar is Pahuara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara onderschept slim de pass. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:2

19e minuut.
Isai onderschept slim de pass. Isai probeert naar een medespeler te passen. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:3

22e minuut.
Pahuara is nu in balbezit. Lluka is nu in balbezit. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:4

24e minuut.
Daar is Koliçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ramaj geeft een lange en hoge pass. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:5

25e minuut.
Daar is Billa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isai verovert de bal door een tackle van achteren. Isai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pahuara de bal. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Lluka is nu in balbezit. Muzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Pahuara rent richting de bal. Pahuara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:6

38e minuut.
Ngjelo geeft een lange en hoge pass. Lluka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Koliçi de bal onder controle te krijgen. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Billa rent richting de bal. Isai onderschept slim de pass. Isai geeft de bal voor. Lluka is nu in balbezit. Lluka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 80%, KF Corrush 20%.
AC Dukagjini - KF Corrush 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Isai de bal. Metarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isai onderschept slim de pass. Isai geeft een lange en hoge pass. Pahuara springt en kopt de bal. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Vila met een harde bal richting middenveld. Vila kopt de bal weg. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara geeft een lange en hoge pass. Lluka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:7

56e minuut.
Klungelig pakt Lluka de bal. Muzaku onderschept slim de pass. Vila rent richting de bal. Pahuara onderschept slim de pass. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ymeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ymeri geeft een hoge lob. Smakiqi geeft de bal voor. Pahuara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:8

59e minuut.
Ymeri controleert de bal met de borst. Prifti bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti passt de bal met de wreef. Lluka is nu in balbezit. Lluka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Ramaj de bal. Metarapi probeert naar een medespeler te passen. Ismaili geeft een lange en hoge pass. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lluka probeert de bal aan de voet te houden. Ramaj rent richting de bal. Ramaj geeft een lange en hoge pass. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramaj neemt de hoekschop. Muzaku kopt de bal weg. Isai probeert de bal met de borst te controleren. Isai geeft de bal voor. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Isai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Billa de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prifti neemt de hoekschop. Pahuara maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lluka is nu in balbezit. Lluka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KF Corrush 0:9

81e minuut.
Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara geeft een lange en hoge pass. Ferra heeft problemen om de bal te vangen. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka draait met de bal, schiet en ... Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Muzaku de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ngjelo rent richting de bal. Ngjelo passt de bal in één keer door. Pahuara rent richting de bal. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 82%, KF Corrush 18%.
AC Dukagjini - KF Corrush 0:9