Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotivaspor FK Vllaznia
Normal Tactiek 123plus4
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Capello verovert de bal door een tackle van achteren. Capello geeft een hoge lob. Metarapi is nu in balbezit. Sapunxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal met de wreef. Capello probeert naar een medespeler te passen. Sapunxhiu rent richting de bal. Sapunxhiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:1

12e minuut.
Bogdani met een sublieme pass. Daar is Emra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:2

20e minuut.
Dereszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dereszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bojaxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kola trapt de bal weg van het doel. Capello geeft de bal voor. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap. Kola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:3

22e minuut.
Rexhepi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereszkiewicz met een snelle inworp. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Kelmendi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuqo trapt de bal weg. Fetiu kopt de bal weg. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello passt de bal met de wreef. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap. Kola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:4

42e minuut.
Klungelig pakt Lichański de bal. Lichański geeft een lange en hoge pass. Rexhepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dereszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz met een sublieme pass. Daar is Capello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capello geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotivaspor 68%, FK Vllaznia 32%.
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:5

47e minuut.
Metarapi rent richting de bal. Dereszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dereszkiewicz met een sublieme pass. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu schiet op doel. Kola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rexhepi geeft de bal voor. Fetiu probeert de bal met de borst te controleren. Capello probeert naar een medespeler te passen. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kelmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelmendi met een sublieme pass. Daar is Sapunxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapunxhiu haalt uit met een fantastische trap. Kola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:6

72e minuut.
Dereszkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kelmendi de bal. Kuqo is nu in balbezit. Kelmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelmendi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rule rent richting de bal. Rule speelt de bal door. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu draait met de bal, schiet en ... Kola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotivaspor 71%, FK Vllaznia 29%.
Lokomotivaspor - FK Vllaznia 0:7