Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чеда Божии Go Go Disl
мед Tactiek 352v1
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Viinamäki onderschept slim de pass. Viinamäki geeft een hoge lob. Twarogowski heeft problemen om de bal te vangen. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Viinamäki geeft een hoge lob. Grozev kopt de bal weg. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus haalt uit met een fantastische trap. Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - Go Go Disl 0:1

6e minuut.
Pohjala geeft een lange en hoge pass. Mindzhev met een sublieme pass. Daar is Aldeinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldeinha geeft de bal voor. Grozev krijgt zijn hoofd ertegen. Begoña bokst de bal weg.

14e minuut.
Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Begoña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Konstantinov geeft een hoge lob. Laagus kopt de bal weg. Daar is Twarogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Blangev probeert naar een medespeler te passen. Grozev rent richting de bal. Twarogowski met een sublieme pass. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - Go Go Disl 0:2

36e minuut.
Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković onderschept slim de pass. Ćirković geeft een hoge lob. Laagus rent richting de bal. Laagus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Viinamäki onderschept slim de pass. Xuân Kiên is nu in balbezit. Xuân Kiên probeert naar een medespeler te passen. Kolak rent richting de bal. Kolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mindzhev probeert de bal met de borst te controleren. Mindzhev speelt de bal door. Klaban rent richting de bal. Blangev verovert de bal door een tackle van achteren. Blangev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чеда Божии 70%, Go Go Disl 30%.
Чеда Божии - Go Go Disl 0:2

46e minuut.
Klaban probeert naar een medespeler te passen. Blangev rent richting de bal. Blangev speelt de bal door. Daar is Grozev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mindzhev onderschept slim de pass. Mindzhev passt de bal met de wreef. Laagus is nu in balbezit. Laagus draait met de bal, schiet en ... Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - Go Go Disl 0:3

60e minuut.
Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grozev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - Go Go Disl 0:4

62e minuut.
Laagus rent richting de bal. Fatsch onderschept slim de pass. Blangev onderschept slim de pass. Blangev schiet op doel. Begoña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - Go Go Disl 0:5

65e minuut.
Buitenspel voor Grozev. Goede buitenspelval van de verdediging. Raudberg komt het veld opgelopen. Papazov komt het veld opgelopen. Yasenov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Aldeinha verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeinha speelt de bal door. Papazov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grozev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Blangev rent richting de bal. Blangev passt de bal zonder na te denken. Grozev is nu in balbezit. Grozev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Papazov met de inworp. Mindzhev met een sublieme pass. Twarogowski probeert naar een medespeler te passen. Yasenov controleert de bal met de borst. Yasenov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Blangev is nu in balbezit. Blangev met een sublieme pass. Yasenov rent richting de bal. Grozev rent richting de bal. Grozev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fekete speelt de bal door. Xuân Kiên probeert naar een medespeler te passen. Kolak rent richting de bal. Kolak draait met de bal, schiet en ... Tocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - Go Go Disl 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чеда Божии 65%, Go Go Disl 35%.
Чеда Божии - Go Go Disl 1:5