Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Загорец Underdogs United
523 Tactiek BUL_433SHL
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.4 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciorchine met een snelle inworp. Chilov geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Chaushev bokst de bal weg. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Chilov kopt de bal weg. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải passt de bal zonder na te denken. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:1

4e minuut.
Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus passt de bal in één keer door. Ciorchine probeert naar een medespeler te passen. Pini rent richting de bal. Pini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chilov kopt de bal weg. Daar is Nunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Escudero rent richting de bal. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini schiet op doel. Chaushev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:2

10e minuut.
Pini passt de bal in één keer door. Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Vutkov is nu in balbezit. Escudero onderschept slim de pass. Escudero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero passt de bal met de wreef. Nunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Chaushev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pini rent richting de bal. Pini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:3

17e minuut.
Hoàng Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hải speelt de bal door. Chilov rent richting de bal. Chilov geeft de bal voor. Pini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:4

19e minuut.
Ciorchine speelt de bal door. Klungelig pakt Chilov de bal. Chilov passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:5

22e minuut.
Inworp. Chilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorchine geeft een hoge lob. Hoàng Hải krijgt zijn hoofd ertegen. Chaushev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:6

22e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Vutkov passt de bal in één keer door. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải schiet op doel. Chaushev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:7

24e minuut.
Hoàng Hải passt de bal zonder na te denken. Escudero rent richting de bal. Pini is nu in balbezit. Pini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:8

28e minuut.
Inworp. Ciorchine met de inworp. Chilov geeft de bal voor. Escudero krijgt zijn hoofd ertegen. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:9

31e minuut.
Vutkov rent richting de bal. Vutkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciorchine met de inworp. Chilov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marinov met de inworp. Vutkov is nu in balbezit. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Chaushev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:10

36e minuut.
Chaushev kopt de bal weg. Chilov rent richting de bal. Chilov passt de bal in één keer door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Chaushev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hoàng Hải de bal. Hoàng Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pini passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunev rent richting de bal. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:11

43e minuut.
Marinov passt de bal met de wreef. Ciorchine rent richting de bal. Vutkov begaat een overtreding. Vutkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загорец 79%, Underdogs United 21%.
Загорец - Underdogs United 0:11

46e minuut.
Kocev rent richting de bal. Kocev probeert naar een medespeler te passen. Vutkov rent richting de bal. Ciorchine onderschept slim de pass. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Chaushev bokst de bal weg. Hoàng Hải springt en kopt de bal. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... Chaushev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:12

49e minuut.
Skochev passt de bal in één keer door. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov geeft een hoge lob. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:13

50e minuut.
Hoàng Hải kopt de bal weg. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero is nu in balbezit. Escudero schiet op doel. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Teodosiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:14

52e minuut.
Zehtinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leonov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Vutkov passt de bal met de wreef. Chilov is nu in balbezit. Chilov passt de bal met de wreef. Daar is Hoàng Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Chaushev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:15

62e minuut.
Ciorchine geeft een hoge lob. Leonov heeft problemen om de bal te vangen. Pini rent richting de bal. Pini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:16

64e minuut.
Chilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilov geeft de bal voor. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ciorchine geeft een hoge lob. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov passt de bal met de wreef. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Svetoslavov controleert de bal met de borst. Chilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilov geeft de bal voor. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Chaushev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:17

69e minuut.
Escudero passt de bal met de wreef. Kocev is nu in balbezit. Hoàng Hải rent richting de bal. Pini rent richting de bal. Pini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zagorov is nu in balbezit. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Escudero de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:18

75e minuut.
Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Leonov kopt de bal weg. Nunev is nu in balbezit. Hoàng Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:19

78e minuut.
Inworp. Chilov met de inworp. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hải springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:20

85e minuut.
Pini is nu in balbezit. Pini speelt de bal door. Escudero kan de bal niet met de borst controleren. Pini is nu in balbezit. Pini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - Underdogs United 0:21

87e minuut.
Vutkov met een sublieme pass. Chilov rent richting de bal. Chilov speelt de bal door. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загорец 82%, Underdogs United 18%.
Загорец - Underdogs United 0:21