Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yantra 1919 Manchester United - 1878
5-3-2X Tactiek 4-4-2WBFmidDef
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Zhilev rent richting de bal. Zhilev passt de bal in één keer door. Misso rent richting de bal. Krustanov verovert de bal door een tackle van achteren. Krustanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zhilev probeert de bal met de borst te controleren. Vergilov met een sublieme pass. Nuzhniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosell rent richting de bal. Rosell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Krustilov speelt de bal door. Karakirov met een sublieme pass. Skoba rent richting de bal. Skoba geeft de bal voor. Zhilev springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Krustanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk speelt de bal door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ... Prochilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 1:0

16e minuut.
Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov met een sublieme pass. Zhilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhilev draait met de bal, schiet en ... Krustilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 1:1

19e minuut.
Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev geeft de bal voor. Krachunov heeft problemen om de bal te vangen. Zhilev is nu in balbezit. Zhilev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Skoba de bal. Skoba speelt de bal door. Vergilov onderschept slim de pass. Krustanov rent richting de bal. Krustanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Krachunov de bal. Zhilev bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhilev is nu in balbezit. Zhilev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 64%, Manchester United - 1878 36%.
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 1:2

69e minuut.
Karakirov met een sublieme pass. Skoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov begaat een overtreding. Skoba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skoba kan niet meer verder spelen. Bandeira komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Getov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov verovert de bal door een tackle van achteren. Karakirov speelt de bal door. Krustanov rent richting de bal. Krustanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Veliev is nu in balbezit. Bandeira rent richting de bal. Bandeira met een sublieme pass. Zhilev is nu in balbezit. Zhilev draait met de bal, schiet en ... Krustilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bandeira neemt de hoekschop. Klungelig pakt Katulski de bal. Krachunov onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb passt de bal zonder na te denken. Rosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosell schiet op doel. Prochilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 2:2

86e minuut.
Karakirov probeert naar een medespeler te passen. Bandeira rent richting de bal. Bandeira met een sublieme pass. Zhilev is nu in balbezit. Zhilev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 63%, Manchester United - 1878 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 58%, Manchester United - 1878 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 43%, Manchester United - 1878 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krustanov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 2:3
---
Nuzhniy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Prochilo bokst de bal weg.
---
Zhilev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Krustilov bokst de bal weg.
---
Noev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 3:3
---
Kosturkov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Krustilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Rosell neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Prochilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Grigorov neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Misso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Prochilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - Manchester United - 1878 4:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chikov neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---