Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FO Levski_Forever
wsbk Tactiek 4-3-3-wing
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 12
53.7 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Krasucki onderschept slim de pass. Krasucki met een sublieme pass. Gallone kan de bal niet met de borst controleren. Peichinov rent richting de bal. Peichinov draait met de bal, schiet en ... Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Levski_Forever 0:1

8e minuut.
Alenquer is nu in balbezit. Alenquer met een sublieme pass. Peichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peichinov draait met de bal, schiet en ... Urumov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Levski_Forever 0:2

17e minuut.
Marteau geeft de bal voor. Mitev rent richting de bal. Waerlop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waerlop krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pavia geeft de bal voor. Peichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasucki krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Waerlop passt de bal in één keer door. Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkov is nu in balbezit. Waerlop onderschept slim de pass. Waerlop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brzoza geeft de bal voor. Chí Giang is nu in balbezit. Met opzet legt Pavia zijn tegenspeler op de grond. Pavia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chí Giang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parenti met een snel genomen vrije trap. Belnikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Waerlop onderschept slim de pass. Waerlop haalt uit met een fantastische trap. Puştea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 54%, Levski_Forever 46%.
FO - Levski_Forever 0:2

51e minuut.
Petkov is nu in balbezit. Petkov speelt de bal door. Klungelig pakt Martinchev de bal. Martinchev geeft een lange en hoge pass. Peichinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Urumov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Buhănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chí Giang is nu in balbezit. Petkov is nu in balbezit. Chí Giang onderschept slim de pass. Chí Giang geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Belnikolovski onderschept slim de pass. Belnikolovski met een sublieme pass. Alenquer rent richting de bal. Alenquer geeft een lange en hoge pass. Baltanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urumov bokst de bal weg.

77e minuut.
Chí Giang is nu in balbezit. Chintov verovert de bal door een tackle van achteren. Alenquer met een sublieme pass. Baltanov rent richting de bal. Baltanov schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 43%, Levski_Forever 57%.
FO - Levski_Forever 0:2