Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReWolves Fc Botev Plovdiv
SS3 Tactiek 523 засада
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
27.6 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten average
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgiev met de inworp. Kirilov is nu in balbezit. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iordanov geeft een hoge lob. Rankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micov is nu in balbezit. Kirilov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirilov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rankov rent richting de bal. Rankov haalt uit met een fantastische trap. Iordanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Mladenov de bal. Mladenov onderschept slim de pass. Popov geeft de bal voor. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Fc Botev Plovdiv 0:1

31e minuut.
Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg speelt de bal door. Kirilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kirilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Junshao de bal. Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Iordanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Fc Botev Plovdiv 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReWolves 70%, Fc Botev Plovdiv 30%.
ReWolves - Fc Botev Plovdiv 0:2

51e minuut.
Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal in één keer door. Kirilov rent richting de bal. Kirilov schiet op doel. Iordanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Fc Botev Plovdiv 0:3

53e minuut.
Panaiotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Borodycz de bal. Borodycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Fc Botev Plovdiv 1:3

71e minuut.
Micov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaiotov met de inworp. Georgiev rent richting de bal. Georgiev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Micov rent richting de bal. Kirilov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirilov speelt de bal door. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Junshao geeft een hoge lob. Inworp. Popov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Cycol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReWolves 69%, Fc Botev Plovdiv 31%.
ReWolves - Fc Botev Plovdiv 1:3