Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Emportés Professeurs Emportés
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Schweitzer geeft een lange en hoge pass. Reuland rent richting de bal. Forgiarini rent richting de bal. Reuland verovert de bal door een tackle van achteren. Reuland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nickels met een harde bal richting middenveld. Schneider kopt de bal weg. Klungelig pakt Moisy de bal. Schweitzer rent richting de bal. Schweitzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stein passt de bal met de wreef. Hermann is nu in balbezit. Schneider begaat een overtreding. Schneider krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Hermann schiet op doel. Baustert kopt de bal weg. Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Emportés - Professeurs Emportés 1:0

34e minuut.
Timoteo Rabico probeert naar een medespeler te passen. Hermann rent richting de bal. Mauro onderschept slim de pass. Boden onderschept slim de pass. Boden draait met de bal, schiet en ... Steffen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mauro probeert naar een medespeler te passen. Cadre rent richting de bal. Peiffer maakt een afschuwelijke overtreding. Peiffer krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Peiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiffer passt de bal in één keer door. Heck probeert naar een medespeler te passen. Schweitzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweitzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Emportés 46%, Professeurs Emportés 54%.
Partisans Emportés - Professeurs Emportés 1:0

64e minuut.
Schneider met een sublieme pass. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft de bal voor. Schweitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweitzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Emportés 48%, Professeurs Emportés 52%.
Partisans Emportés - Professeurs Emportés 1:0