Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidérurgistes Grands Écoliers Jeunes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kirsch is nu in balbezit. Kirsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Brentano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Scherff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Felten rent richting de bal. Felten probeert naar een medespeler te passen. Bonert bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker schiet op doel. Gatinet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kancel rent richting de bal. Kancel geeft de bal voor. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bonert de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ulveling geeft een lange en hoge pass. Daar is Seidel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirsch krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Guevel met een snelle inworp. Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Felten de bal. Felten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ralinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafini verovert de bal door een tackle van achteren. Serafini passt de bal met de wreef. de Scherff rent richting de bal. de Scherff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Serafini passt de bal zonder na te denken. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. May is nu in balbezit. Camara onderschept slim de pass. Camara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 52%, Écoliers Jeunes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidérurgistes Grands - Écoliers Jeunes 0:0

50e minuut.
Ralinger rent richting de bal. Nedjar is nu in balbezit. Nedjar speelt de bal door. de Scherff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ulveling geeft een hoge lob. Kirsch heeft problemen om de bal te vangen. Kirsch passt de bal met de wreef. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker draait met de bal, schiet en ... Gatinet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brentano met de inworp. Hartmann met een sublieme pass. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Camara is nu in balbezit. Camara passt de bal zonder na te denken. Serafini met een sublieme pass. de Scherff rent richting de bal. de Scherff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 43%, Écoliers Jeunes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidérurgistes Grands - Écoliers Jeunes 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Ralinger geeft een hoge lob. Daar is Sangare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann is nu in balbezit. Janker rent richting de bal. Janker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - Écoliers Jeunes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 50%, Écoliers Jeunes 50%.
Sidérurgistes Grands - Écoliers Jeunes 0:1

115e minuut.
Nedjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann speelt de bal door. Janker rent richting de bal. Janker haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 60%, Écoliers Jeunes 40%.
Sidérurgistes Grands - Écoliers Jeunes 0:1