Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiers Braves Acteurs Brillants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Laroche rent richting de bal. Laroche probeert naar een medespeler te passen. Kemmer rent richting de bal. Kemmer schiet op doel. Wampach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Braves - Acteurs Brillants 0:1

15e minuut.
Conzemius kopt de bal weg. Klungelig pakt Lombardelli de bal. Lombardelli geeft de bal voor. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Conzemius is nu in balbezit. Conzemius met een sublieme pass. Godchaux is nu in balbezit. Meunier verovert de bal door een tackle van achteren. Meunier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiers Braves - Acteurs Brillants 1:1

27e minuut.
Schaus rent richting de bal. Meunier verovert de bal door een tackle van achteren. Meunier passt de bal met de wreef. Kellner is nu in balbezit. Kellner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kinnen geeft de bal voor. Schaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier rent richting de bal. Kellner rent richting de bal. Kellner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Braves - Acteurs Brillants 2:1

39e minuut.
Meylender bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender geeft de bal voor. Kemmer rent richting de bal. Kemmer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alliot de bal onder controle te krijgen. Wampach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wampach trapt de bal weg. Inworp. Laroche met de inworp. Borschette geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Perie bereikt de bal nog maar net als eerste. Perie geeft een lange en hoge pass. Kemmer is nu in balbezit. Kemmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiers Braves - Acteurs Brillants 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Braves 45%, Acteurs Brillants 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Policiers Braves - Acteurs Brillants 2:2

49e minuut.
Wittenauer verovert de bal door een tackle van achteren. Wittenauer geeft een hoge lob. Godchaux heeft problemen om de bal te vangen. Kellner is nu in balbezit. Kellner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Perie met een sublieme pass. Lombardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaack onderschept slim de pass. Groff probeert naar een medespeler te passen. Schaack geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Meylender verovert de bal door een tackle van achteren. Meylender probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kellner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caramuta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cirelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conzemius rent richting de bal. Conzemius schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Godchaux geeft de bal voor. Schaack kopt de bal weg. Borschette heeft problemen om de bal te vangen. Kemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Braves - Acteurs Brillants 2:3

72e minuut.
Schaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender is nu in balbezit. Met opzet legt Cirelli zijn tegenspeler op de grond. Cirelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Braves 55%, Acteurs Brillants 45%.
Policiers Braves - Acteurs Brillants 2:3