Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Jeunes Médecins Excellents
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Klungelig pakt Kante de bal. Cabaret is nu in balbezit. Cabaret probeert naar een medespeler te passen. Debarre is nu in balbezit. Debarre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Servais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kante heeft problemen om de bal te vangen. Kante geeft een lange en hoge pass. Urban rent richting de bal. Urban draait met de bal, schiet en ... Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Werveke bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker probeert naar een medespeler te passen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Debarre onderschept slim de pass. Debarre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Médecins Excellents 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 37%, Médecins Excellents 63%.
Députés Jeunes - Médecins Excellents 1:0

52e minuut.
Werveke speelt de bal door. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moulin krijgt een gele kaart. Urban raakt geblesseerd tijdens het duel. Brücher komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker geeft de bal voor. Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Médecins Excellents 2:0

63e minuut.
Schmitt passt de bal zonder na te denken. Decker is nu in balbezit. Decker passt de bal zonder na te denken. Cabaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaret schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fautsch is nu in balbezit. Guth is nu in balbezit. Guth passt de bal zonder na te denken. Debarre is nu in balbezit. Debarre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sabotic is nu in balbezit. Sabotic passt de bal zonder na te denken. Urban is nu in balbezit. Urban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 32%, Médecins Excellents 68%.
Députés Jeunes - Médecins Excellents 2:0