Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Verts Ministres Verts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Cadre passt de bal in één keer door. Prüm rent richting de bal. Prüm passt de bal in één keer door. Saibene heeft problemen om de bal te vangen. Saibene draait met de bal, schiet en ... Clerc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Cadre met een sublieme pass. Saibene heeft problemen om de bal te vangen. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene onderschept slim de pass. Saibene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Feinen is nu in balbezit. Hahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahm speelt de bal door. Mozek rent richting de bal. Mozek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knell zal de hoekschop nemen. Willmar rent richting de bal. Willmar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - Ministres Verts 0:1

26e minuut.
Feinen passt de bal in één keer door. Bianchini is nu in balbezit. Knell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Hahm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sangare komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sangare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schank is nu in balbezit. Sangare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sangare is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Verts 61%, Ministres Verts 39%.
Bourgmestres Verts - Ministres Verts 0:1

47e minuut.
Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre onderschept slim de pass. Cadre probeert naar een medespeler te passen. Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chastang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saponaro komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer speelt de bal door. Baustert is nu in balbezit. Mozek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Assemat speelt de bal door. Hamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer met een sublieme pass. Cadre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Verts 50%, Ministres Verts 50%.
Bourgmestres Verts - Ministres Verts 0:1