Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Bruns Guerriers Oranges
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Mayrisch is nu in balbezit. Goebel onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Ihry ... Strafschop! Goebel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crapa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Toulmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihry onderschept slim de pass. Ihry met een sublieme pass. Erbetta rent richting de bal. Gerson probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gerson met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eschette met een snelle inworp. Erbetta heeft problemen om de bal te vangen. Erbetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Toulmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerson passt de bal in één keer door. Castanet rent richting de bal. Castanet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ihry heeft problemen om de bal te vangen. Crapa rent richting de bal. Crapa probeert naar een medespeler te passen. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Toulmond rent richting de bal. Ihry onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crapa. Crapa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Eschette speelt de bal door. Ihry rent richting de bal. Ihry passt de bal zonder na te denken. Pierret rent richting de bal. Pierret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Strasser controleert de bal met de borst. Gerson verovert de bal door een tackle van achteren. Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet is nu in balbezit. Castanet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Castanet rent richting de bal. Schwininger onderschept slim de pass. Strasser met een sublieme pass. Pierret rent richting de bal. Pierret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 58%, Guerriers Oranges 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chanteurs Bruns - Guerriers Oranges 0:0

48e minuut.
Ihry rent richting de bal. Toulmond verovert de bal door een tackle van achteren. Toulmond speelt de bal door. Goebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebel speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta speelt de bal door. Mayrisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayrisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pierret maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Guerriers Oranges 0:1

57e minuut.
Colling rent richting de bal. Pierret rent richting de bal. Erbetta rent richting de bal. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. Jambon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Toulmond is nu in balbezit. Pierret onderschept slim de pass. Pierret probeert naar een medespeler te passen. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Guerriers Oranges 0:2

82e minuut.
Gerson verovert de bal door een tackle van achteren. Gerson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hastert de bal. Castanet rent richting de bal. Castanet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 60%, Guerriers Oranges 40%.
Chanteurs Bruns - Guerriers Oranges 0:2