Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chevaliers Tristes Policiens Acharnés
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Goedert speelt de bal door. Dahlem rent richting de bal. Dahlem speelt de bal door. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schaaf rent richting de bal. Mutschler verovert de bal door een tackle van achteren. Schaluls bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaluls draait met de bal, schiet en ... Mutschler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Goedert kan de bal niet met de borst controleren. Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. Chazot probeert naar een medespeler te passen. Collart is nu in balbezit. Collart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Tristes 65%, Policiens Acharnés 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chevaliers Tristes - Policiens Acharnés 0:0

54e minuut.
Lamy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gillet komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gillet geeft de bal voor. Klungelig pakt Mutschler de bal. Mutschler probeert naar een medespeler te passen. Collart bereikt de bal nog maar net als eerste. Collart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chazot met een snelle inworp. Tremont is nu in balbezit. Tremont probeert de bal met de borst te controleren. Tremont geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pletschette met een sublieme pass. Collart rent richting de bal. Profant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collart neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dahlem geeft een lange en hoge pass. Schaluls speelt de bal door. Cotte met een sublieme pass. Collart rent richting de bal. Collart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Tristes - Policiens Acharnés 1:0

86e minuut.
Lenoir met een snelle inworp. Kipulu rent richting de bal. Schaluls probeert naar een medespeler te passen. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Tristes 44%, Policiens Acharnés 56%.
Chevaliers Tristes - Policiens Acharnés 1:0