Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banquiers Honnêtes Sorciers Brillants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Troeller geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cillien rent richting de bal. Cillien geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Troeller met een snelle inworp. Berchem rent richting de bal. Berchem probeert naar een medespeler te passen. Gremling bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremling schiet op doel. Heyart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Honnêtes - Sorciers Brillants 0:1

40e minuut.
Koob is nu in balbezit. Berchem onderschept slim de pass. Berchem met een sublieme pass. Gremling rent richting de bal. Gremling schiet op doel. Heyart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Honnêtes 39%, Sorciers Brillants 61%.
Banquiers Honnêtes - Sorciers Brillants 0:1

48e minuut.
Margue geeft een hoge lob. Gremling is nu in balbezit. Liesch is nu in balbezit. Gremling verovert de bal door een tackle van achteren. Gremling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bianchini heeft problemen om de bal te vangen. Becker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bianchini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bianchini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Liesch de bal. Gremling rent richting de bal. Gremling haalt uit met een fantastische trap. Heyart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Honnêtes - Sorciers Brillants 0:2

72e minuut.
Frieden-Kinnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lux onderschept slim de pass. Deriga begaat een overtreding. Deriga krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Berchem probeert de bal met de borst te controleren. Berchem probeert naar een medespeler te passen. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes geeft een hoge lob. Bianchini kopt de bal weg. Heyart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Honnêtes 56%, Sorciers Brillants 44%.
Banquiers Honnêtes - Sorciers Brillants 0:2