Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Tristes Professeurs Invincibles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Marson is nu in balbezit. Hahm onderschept slim de pass. Hahm speelt de bal door. Daar is Camara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camara haalt uit met een fantastische trap. Schamine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hirtz kopt de bal weg. Kirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Servais bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 1:0

33e minuut.
Goebel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leuck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flesch is nu in balbezit. Flesch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:0

38e minuut.
Franc bereikt de bal nog maar net als eerste. Flesch begaat een overtreding. Franc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franc met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Agnès de bal. Camara rent richting de bal. Camara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Eischen speelt de bal door. Marson is nu in balbezit. Flesch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flesch krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Almeida onderschept slim de pass. Flesch is nu in balbezit. Flesch passt de bal met de wreef. Kirch rent richting de bal. Kirch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Tristes 40%, Professeurs Invincibles 60%.
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:0

50e minuut.
Thiel probeert naar een medespeler te passen. Kirch heeft problemen om de bal te vangen. Thiel rent richting de bal. Kirch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Baur kopt de bal weg. Daar is Grethen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grethen passt de bal in één keer door. Camara rent richting de bal. Camara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:1

88e minuut.
Kirch is nu in balbezit. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson passt de bal in één keer door. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Tristes 65%, Professeurs Invincibles 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Leuck met een sublieme pass. Kirch heeft problemen om de bal te vangen. Goebel is nu in balbezit. Kirch is nu in balbezit. Kirch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Thiel geeft de bal voor. Ducellier kopt de bal weg. Daar is Eischen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevel rent richting de bal. Guevel geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Agnès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Tristes 64%, Professeurs Invincibles 36%.
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:3

107e minuut.
Almeida rent richting de bal. Grethen onderschept slim de pass. Hahm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hahm krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Tristes 39%, Professeurs Invincibles 61%.
Soldats Tristes - Professeurs Invincibles 2:3