Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pensionnés Excellents Médecins Formidables
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Lahure is nu in balbezit. von Luxemburg verovert de bal door een tackle van achteren. von Luxemburg passt de bal zonder na te denken. Tissen rent richting de bal. Tissen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
von Luxemburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Avisse verovert de bal door een tackle van achteren. Gashi begaat een overtreding. Avisse raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Avisse kan niet meer verder spelen. Renoult komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellens onderschept slim de pass. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt schiet op doel. Bruck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Castellani kopt de bal weg. von Luxemburg heeft problemen om de bal te vangen. Renoult is nu in balbezit. von Luxemburg onderschept slim de pass. von Luxemburg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Lahure de bal. von Luxemburg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Luxemburg passt de bal zonder na te denken. Tissen is nu in balbezit. Tissen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gashi is nu in balbezit. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Lamirand rent richting de bal. Lamirand draait met de bal, schiet en ... Bruck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 0:1

34e minuut.
Sibertin passt de bal in één keer door. von Luxemburg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Luxemburg probeert naar een medespeler te passen. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Lamirand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt schiet op doel. Bruck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

43e minuut.
Brachtenbach rent richting de bal. Renoult onderschept slim de pass. Renoult passt de bal zonder na te denken. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 53%, Médecins Formidables 47%.
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 0:1

49e minuut.
von Luxemburg is nu in balbezit. Renoult verovert de bal door een tackle van achteren. Renoult geeft een lange en hoge pass. Lamirand rent richting de bal. Lamirand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bruck probeert naar een medespeler te passen. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen haalt uit met een fantastische trap. Gernsback verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
von Luxemburg passt de bal met de wreef. Tissen heeft problemen om de bal te vangen. Teyssier is nu in balbezit. Tissen onderschept slim de pass. Tissen draait met de bal, schiet en ... Gernsback probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 1:1

60e minuut.
Jacquet heeft problemen om de bal te vangen. Jacquet geeft de bal voor. Teyssier rent richting de bal. Sibertin onderschept slim de pass. Sibertin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Moutrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brachtenbach rent richting de bal. Brachtenbach passt de bal in één keer door. Tissen rent richting de bal. Tissen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gashi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kollwelter met een snelle inworp. Rosenfeld rent richting de bal. Rosenfeld geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Drevet verovert de bal door een tackle van achteren. von Luxemburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen is nu in balbezit. von Luxemburg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Luxemburg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 52%, Médecins Formidables 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Drevet met een sublieme pass. Lahure rent richting de bal. Lahure probeert naar een medespeler te passen. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 65%, Médecins Formidables 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 32%, Médecins Formidables 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Beaucourt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bruck bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Tissen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 2:1
---
Lamirand neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
von Luxemburg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gernsback bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kerger neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sibertin neemt zijn aanloop. Gernsback probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Lahure kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 2:2
---
Gashi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Rosenfeld neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
Brachtenbach neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - Médecins Formidables 3:2
---