Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Bruns Sculpteurs Honnêtes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sportler rent richting de bal. Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Adames passt de bal met de wreef. Urbany bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbany schiet op doel. Assini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 0:1

12e minuut.
Pauly bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauly geeft een lange en hoge pass. Schank probeert de bal aan de voet te houden. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui schiet op doel. Fiedler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 1:1

17e minuut.
Junius passt de bal zonder na te denken. Rasqui rent richting de bal. Schank rent richting de bal. Rasqui verovert de bal door een tackle van achteren. Rasqui draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mangers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes rent richting de bal. Gomes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 2:1

21e minuut.
Junius met een snelle inworp. Gomes rent richting de bal. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Rasqui rent richting de bal. Rasqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Philipp geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Speck de bal onder controle te krijgen. Speck geeft een lange en hoge pass. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui draait met de bal, schiet en ... Fiedler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Haal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haal geeft een hoge lob. Inworp. Pauly met een snelle inworp. Gomes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Adames is nu in balbezit. Junius verovert de bal door een tackle van achteren. Junius probeert naar een medespeler te passen. Rasqui rent richting de bal. Rasqui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sportler heeft problemen om de bal te vangen. Sportler passt de bal zonder na te denken. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes schiet op doel. Fiedler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Granjon heeft problemen om de bal te vangen. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 3:1

42e minuut.
Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fanelli passt de bal zonder na te denken. Urbany is nu in balbezit. Urbany draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Bruns 43%, Sculpteurs Honnêtes 57%.
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 3:1

52e minuut.
Haal passt de bal in één keer door. Sportler is nu in balbezit. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanelli is nu in balbezit. Fanelli schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Rasqui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sportler geeft een lange en hoge pass. Rasqui heeft problemen om de bal te vangen. Gomes is nu in balbezit. Gomes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 4:1

57e minuut.
Junius is nu in balbezit. Junius probeert naar een medespeler te passen. Rasqui rent richting de bal. Gomes rent richting de bal. Gomes draait met de bal, schiet en ... Fiedler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Granjon passt de bal in één keer door. Fanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanelli met een sublieme pass. Urbany rent richting de bal. Urbany schiet op doel. Assini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Krieps bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck rent richting de bal. Speck geeft een lange en hoge pass. Haal kopt de bal weg. Krieps geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Assini met een harde bal richting middenveld. Mangers kopt de bal weg. Hein probeert de bal aan de voet te houden. Fanelli rent richting de bal. Fanelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Haal passt de bal met de wreef. Fanelli is nu in balbezit. Fanelli passt de bal zonder na te denken. Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Fiedler trapt de bal weg. Klungelig pakt Fanelli de bal. Gomes rent richting de bal. Gomes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fiedler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Bruns 50%, Sculpteurs Honnêtes 50%.
Professeurs Bruns - Sculpteurs Honnêtes 4:1