Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Grands Corsaires
Normal Tactiek CorsoLux
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 34.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Bauler passt de bal in één keer door. Streff kan de bal niet met de borst controleren. Streff geeft een hoge lob. Krecké heeft problemen om de bal te vangen. Duhoux is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bauler passt de bal zonder na te denken. Brentano rent richting de bal. Brentano passt de bal zonder na te denken. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Grands - Corsaires 0:1

35e minuut.
Bauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauler geeft een hoge lob. Brentano speelt de bal door. Duhoux heeft problemen om de bal te vangen. Duhoux draait met de bal, schiet en ... Forgiarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Grands - Corsaires 0:2

43e minuut.
Bauler met een sublieme pass. Duhoux rent richting de bal. Duhoux geeft een lange en hoge pass. Knell rent richting de bal. Knell schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Grands 65%, Corsaires 35%.
Chanteurs Grands - Corsaires 0:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauler met de inworp. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano geeft een hoge lob. Duhoux krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Eischen de bal. Bauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux is nu in balbezit. Duhoux schiet op doel. Forgiarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hellers is nu in balbezit. Hellers geeft de bal voor. Duchene probeert de bal aan de voet te houden. Kroll is nu in balbezit. Kroll draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bauler speelt de bal door. Brentano is nu in balbezit. Brentano geeft de bal voor. Knell bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Grands 71%, Corsaires 29%.
Chanteurs Grands - Corsaires 0:2