Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ġavoli Raspaleni Pijači
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov geeft een lange en hoge pass. Torov kopt de bal weg. Milosavov rent richting de bal. Milosavov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daskalov geeft de bal voor. Inworp. Dumbalakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trpkovski passt de bal met de wreef. Rašaikov is nu in balbezit. Nikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov verovert de bal door een tackle van achteren. Rašaikov schiet op doel. Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rašaikov rent richting de bal. Torov is nu in balbezit. Rašaikov onderschept slim de pass. Trpkovski is nu in balbezit. Trpkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov onderschept slim de pass. Milosavov is nu in balbezit. Milosavov schiet op doel. Anastasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ġavoli - Raspaleni Pijači 1:0

42e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 49%, Raspaleni Pijači 51%.
AC Ġavoli - Raspaleni Pijači 1:0

50e minuut.
Veljov onderschept slim de pass. Veljov met een sublieme pass. Klungelig pakt Milosavov de bal. Milosavov draait met de bal, schiet en ... Anastasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ġavoli - Raspaleni Pijači 2:0

70e minuut.
Kanatlarovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trpkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkovski geeft een hoge lob. Rašaikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Trpkovski is nu in balbezit. Rašaikov is nu in balbezit. Trpkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 50%, Raspaleni Pijači 50%.
AC Ġavoli - Raspaleni Pijači 2:0