Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stručni Kopja Dostoinstveni Lovci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Milevski passt de bal in één keer door. Boseovski speelt de bal door. Kitanov rent richting de bal. Lazov onderschept slim de pass. Lazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Milevski heeft problemen om de bal te vangen. Andreev rent richting de bal. Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski draait met de bal, schiet en ... Parličev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Ġorģinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milevski is nu in balbezit. Milevski passt de bal zonder na te denken. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 1:0

8e minuut.
Lazov geeft een hoge lob. Malčankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov is nu in balbezit. Malčankov verovert de bal door een tackle van achteren. Malčankov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parličev bokst de bal weg. Milevski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 2:0

16e minuut.
Spirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nunkov komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ognjanovski speelt de bal door. Klungelig pakt Milevski de bal. Mladenov rent richting de bal. Milevski verovert de bal door een tackle van achteren. Milevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 3:0

34e minuut.
Kitanov rent richting de bal. Lazarov rent richting de bal. Kitanov onderschept slim de pass. Lazov onderschept slim de pass. Lazov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kostojčinovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nunkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Endekovski geeft een lange en hoge pass. Andreev geeft een hoge lob. Endekovski is nu in balbezit. Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Kopja 55%, Dostoinstveni Lovci 45%.
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 3:1

46e minuut.
Lazov probeert naar een medespeler te passen. Lazarov is nu in balbezit. Ognjanovski begaat een overtreding. Ognjanovski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Džerov geeft een lange en hoge pass. Antonov rent richting de bal. Antonov met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazov de bal. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Milevski rent richting de bal. Ġorģinski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ognjanovski neemt de penalty, wat een uithaal! Parličev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 4:1

64e minuut.
Kitanov onderschept slim de pass. Boseovski is nu in balbezit. Lazov onderschept slim de pass. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov geeft een hoge lob. Ġorģinski rent richting de bal. Maznov rent richting de bal. Maznov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Kopja 42%, Dostoinstveni Lovci 58%.
Stručni Kopja - Dostoinstveni Lovci 4:1