Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tikvesh 1930 Wind on Fire
Normal Tactiek Kys
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ognjanovski is nu in balbezit. Rubens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rubens krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov geeft een lange en hoge pass. Trajčev kopt de bal weg. Mandalov heeft problemen om de bal te vangen. Mandalov schiet op doel. Černychas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Trajčev verovert de bal door een tackle van achteren. Trajčev geeft een lange en hoge pass. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov haalt uit met een fantastische trap. Černychas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tikvesh 1930 - Wind on Fire 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tikvesh 1930 48%, Wind on Fire 52%.
FK Tikvesh 1930 - Wind on Fire 1:0

46e minuut.
Mops speelt de bal door. Šurmulikovski kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheorghiu. Gheorghiu krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops passt de bal met de wreef. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov rent richting de bal. Mandalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Rašaikov rent richting de bal. Davis maakt een afschuwelijke overtreding. Davis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rubens onderschept slim de pass. Rubens probeert naar een medespeler te passen. Abreu rent richting de bal. Abreu geeft de bal voor. Gheorghiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ognjanovski is nu in balbezit. Bălică met een sublieme pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu onderschept slim de pass. Gheorghiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miserdovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tikvesh 1930 54%, Wind on Fire 46%.
FK Tikvesh 1930 - Wind on Fire 1:0