Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Drvodelci Užasni Čekani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Nikolovski kopt de bal weg. Mitrevski rent richting de bal. Mitrevski geeft de bal voor. Mihov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Mircevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircevski passt de bal met de wreef. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov draait met de bal, schiet en ... Rajčevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Užasni Čekani 0:1

16e minuut.
Nikolovski is nu in balbezit. Dukov verovert de bal door een tackle van achteren. Dukov met een sublieme pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Damcevski onderschept slim de pass. Damcevski met een sublieme pass. Georgiev speelt de bal door. Mihov rent richting de bal. Mihov haalt uit met een fantastische trap. Rajčevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Užasni Čekani 0:2

37e minuut.
Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov passt de bal zonder na te denken. Garvanov met een sublieme pass. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Užasni Čekani 0:3

45e minuut.
Georgiev probeert naar een medespeler te passen. Mihov rent richting de bal. Damcevski rent richting de bal. Mihov onderschept slim de pass. Mihov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 59%, Užasni Čekani 41%.
FC Drvodelci - Užasni Čekani 0:3

53e minuut.
Damcevski is nu in balbezit. Duljanov onderschept slim de pass. Duljanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihov draait met de bal, schiet en ... Rajčevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Užasni Čekani 0:4

77e minuut.
Georgiev is nu in balbezit. Georgiev geeft een lange en hoge pass. Damcevski rent richting de bal. Mihov onderschept slim de pass. Mihov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 52%, Užasni Čekani 48%.
FC Drvodelci - Užasni Čekani 0:4