Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svirepi Kopja kırmızı şimşek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Banduliev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilievski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obetkovski geeft de bal voor. Malčankov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Ilievski is nu in balbezit. Ilievski passt de bal in één keer door. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Kopja - kırmızı şimşek 0:1

11e minuut.
Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelov geeft een lange en hoge pass. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilievski schiet op doel. Anteski bokst de bal weg.

16e minuut.
Stamboliski speelt de bal door. Daar is Kralevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kralevski speelt de bal door. Korubinov rent richting de bal. Korubinov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerov geeft een lange en hoge pass. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banduliev onderschept slim de pass. Banduliev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korubinov rent richting de bal. Korubinov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svirepi Kopja - kırmızı şimşek 1:1

42e minuut.
Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski passt de bal met de wreef. Daar is Božinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Kopja 56%, kırmızı şimşek 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svirepi Kopja - kırmızı şimşek 1:1

70e minuut.
Klungelig pakt Džerov de bal. Vangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelov speelt de bal door. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Kopja - kırmızı şimşek 1:2

75e minuut.
Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski passt de bal met de wreef. Kralevski rent richting de bal. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Andov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Stamboliski speelt de bal door. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov geeft een hoge lob. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Kopja 45%, kırmızı şimşek 55%.
Svirepi Kopja - kırmızı şimşek 1:2