Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudesni Uništivači Grozni Razoruvači
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Trpenovski speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski met een sublieme pass. Gecevski rent richting de bal. Gecevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vaskov passt de bal in één keer door. Apostolovski rent richting de bal. Vaskov rent richting de bal. Apostolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolovski geeft de bal voor. Stojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Uništivači - Grozni Razoruvači 0:1

17e minuut.
Zdraveski is nu in balbezit. Zdraveski passt de bal in één keer door. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski draait met de bal, schiet en ... Paraškev probeert de bal aan de voet te houden. Stojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stojčev probeert naar een medespeler te passen. Gecevski kopt de bal weg. Graniќ probeert de bal aan de voet te houden. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Uništivači - Grozni Razoruvači 0:2

36e minuut.
Novevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdraveski speelt de bal door. Apostolovski speelt de bal door. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stefanov met een sublieme pass. Nikolovski rent richting de bal. Zdraveski rent richting de bal. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Zdraveski de bal. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski schiet op doel. Stojčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Uništivači 60%, Grozni Razoruvači 40%.
Čudesni Uništivači - Grozni Razoruvači 0:2

52e minuut.
Apostolovski is nu in balbezit. Stefanov probeert naar een medespeler te passen. Paraškev rent richting de bal. Zdraveski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdraveski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dimitroski rent richting de bal. Cickov verovert de bal door een tackle van achteren. Simonovski speelt de bal door. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cickov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graniќ rent richting de bal. Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniќ rent richting de bal. Graniќ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andov niet meer kan verder spelen. Pančev komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Simonovski geeft een hoge lob. Silanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanov de bal. Trpenovski rent richting de bal. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vaskov onderschept slim de pass. Vaskov met een sublieme pass. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski schiet op doel. Stojčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Uništivači - Grozni Razoruvači 0:3

85e minuut.
Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski passt de bal in één keer door. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Nikolovski onderschept slim de pass. Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaskov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Uništivači 54%, Grozni Razoruvači 46%.
Čudesni Uništivači - Grozni Razoruvači 0:3