Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moќni Demoni Užasni Majstori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Mitrevski passt de bal met de wreef. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski schiet op doel. Stefov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mitrevski met de inworp. Jovčev is nu in balbezit. Berkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmanovski rent richting de bal. Kuzmanovski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Spiroski speelt de bal door. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski onderschept slim de pass. Berkovski rent richting de bal. Berkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kuzmanovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Temelkoski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Langov rent richting de bal. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov begaat een overtreding. Langov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev passt de bal in één keer door. Langov rent richting de bal. Langov haalt uit met een fantastische trap. Ignjatovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Naumov met een sublieme pass. Langov rent richting de bal. Langov rent richting de bal. Langov onderschept slim de pass. Langov geeft een hoge lob. Ignjatovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moќni Demoni - Užasni Majstori 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 56%, Užasni Majstori 44%.
Moќni Demoni - Užasni Majstori 0:1

64e minuut.
Steriovski speelt de bal door. Berkovski rent richting de bal. Berkovski met een sublieme pass. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Spirov speelt de bal door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov met een sublieme pass. Andreev is nu in balbezit. Andreev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov passt de bal in één keer door. Berkovski is nu in balbezit. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moќni Demoni 59%, Užasni Majstori 41%.
Moќni Demoni - Užasni Majstori 0:1