Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boemski Rabotnici F.C ARSENAL Shendija
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Ġorģinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denkov is nu in balbezit. Kostov maakt een afschuwelijke overtreding. Kostov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Serafimovski is nu in balbezit. Serafimovski geeft een lange en hoge pass. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov haalt uit met een fantastische trap. Trajčev bokst de bal weg.

38e minuut.
Turpin kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Endekovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babunski rent richting de bal. Babunski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Trajčev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boemski Rabotnici - F.C ARSENAL Shendija 1:0

40e minuut.
Denkov speelt de bal door. Slankov heeft problemen om de bal te vangen. Slankov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boemski Rabotnici - F.C ARSENAL Shendija 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boemski Rabotnici 51%, F.C ARSENAL Shendija 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boemski Rabotnici - F.C ARSENAL Shendija 1:1

64e minuut.
Pasarikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serafimovski geeft de bal voor. Serafimovski kopt de bal weg. Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kostov rent richting de bal. Kostov passt de bal met de wreef. Daar is Slankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slankov geeft een lange en hoge pass. Davidov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Serafimovski kan de bal niet met de borst controleren. Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov passt de bal zonder na te denken. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boemski Rabotnici - F.C ARSENAL Shendija 1:2

78e minuut.
Babunski is nu in balbezit. Babunski passt de bal in één keer door. Torov is nu in balbezit. Torov schiet op doel. Ilievski kan de bal niet met de borst controleren. Trajčev bokst de bal weg.

87e minuut.
Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov passt de bal zonder na te denken. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boemski Rabotnici 54%, F.C ARSENAL Shendija 46%.
Boemski Rabotnici - F.C ARSENAL Shendija 1:2