Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubi Volšebnici Inocybe CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov is nu in balbezit. Dinkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinkov krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Petkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parličev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Grosev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulevski haalt uit met een fantastische trap. Jovevski probeert de bal aan de voet te houden. Malčankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajevski trapt de bal weg van het doel. Steriovski kopt de bal weg. Gulevski probeert de bal aan de voet te houden. Gulevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Radev probeert naar een medespeler te passen. Gulevski rent richting de bal. Grosev is nu in balbezit. Gulevski onderschept slim de pass. Gulevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Janev passt de bal zonder na te denken. Radev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev geeft een hoge lob. Steriovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriovski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gulevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jonceski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Naumov rent richting de bal. Dinkov is nu in balbezit. Naumov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naumov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gulevski met de inworp. Grosev probeert naar een medespeler te passen. Jonceski rent richting de bal. Jonceski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 0:1

40e minuut.
Kostov passt de bal met de wreef. Janev bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Janev kan niet meer verder spelen. Damjanovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 49%, Inocybe CF 51%.
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 0:1

46e minuut.
Damjanovski is nu in balbezit. Damjanovski speelt de bal door. Miladinov is nu in balbezit. Miladinov draait met de bal, schiet en ... Bajevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 1:1

59e minuut.
Asenov is nu in balbezit. Jonceski begaat een overtreding. Asenov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asenov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuntev controleert de bal met de borst. Miladinov onderschept slim de pass. Miladinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Gulevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulevski maakt een afschuwelijke overtreding. Gulevski krijgt een gele kaart. Naumov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Černopeev komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Hristov met een snelle inworp. Černopeev probeert de bal met de borst te controleren. Grosev verovert de bal door een tackle van achteren. Grosev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 54%, Inocybe CF 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Grosev kopt de bal weg. Asenov is nu in balbezit. Asenov geeft de bal voor. Miladinov is nu in balbezit. Miladinov schiet op doel. Paal!

96e minuut.
Radev geeft een lange en hoge pass. Jonceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski rent richting de bal. Jonceski onderschept slim de pass. Jonceski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

101e minuut.
Grosev geeft de bal voor. Tuntev rent richting de bal. Miladinov onderschept slim de pass. Miladinov schiet op doel. Bajevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 51%, Inocybe CF 49%.
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 2:1

110e minuut.
Naumov geeft een lange en hoge pass. Asenov is nu in balbezit. Asenov probeert naar een medespeler te passen. Černopeev rent richting de bal. Černopeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

119e minuut.
Asenov geeft een hoge lob. Tuntev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Bajevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 42%, Inocybe CF 58%.
Grubi Volšebnici - Inocybe CF 3:1