Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Molnji Fc Shkupi
Normal Tactiek normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.5 gemiddelde waardering 34.6
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan onderschept slim de pass. Daar is Hellenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Fc Shkupi 0:1

19e minuut.
Cunningham kopt de bal weg. Kralevski controleert de bal met de borst. Avetissyan speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham haalt uit met een fantastische trap. Gorceski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Herbin rent richting de bal. Spasov rent richting de bal. Herbin verovert de bal door een tackle van achteren. Herbin geeft de bal voor. Cunningham is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Manoyan is nu in balbezit. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan passt de bal met de wreef. Cunningham rent richting de bal. Cunningham schiet op doel. Gorceski bokst de bal weg.

40e minuut.
Tatulyan probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham draait met de bal, schiet en ... Gorceski bokst de bal weg.

41e minuut.
Manoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manoyan geeft een hoge lob. Trajanov probeert de bal met de borst te controleren. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan passt de bal met de wreef. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm schiet op doel. Gorceski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Fc Shkupi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Molnji 56%, Fc Shkupi 44%.
Užasni Molnji - Fc Shkupi 0:2

48e minuut.
Trajanovski is nu in balbezit. Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham met een sublieme pass. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm schiet op doel. Gorceski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tatulyan geeft een hoge lob. Matliev kopt de bal weg. Avetissyan is nu in balbezit. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tatulyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan speelt de bal door. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gorceski trapt de bal weg. Kralevski kopt de bal weg. Gorģevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatulyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Manoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manoyan passt de bal zonder na te denken. Avetissyan is nu in balbezit. Hellenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenurm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nikolov passt de bal met de wreef. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Cunningham rent richting de bal. Cunningham geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Molnji 63%, Fc Shkupi 37%.
Užasni Molnji - Fc Shkupi 0:2