Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeli Profesori London Spurs
Normal Tactiek Primary
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten goed
hopeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Eberl onderschept slim de pass. Eberl geeft een lange en hoge pass. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel. Terziovski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:1

15e minuut.
Sinadinovski geeft de bal voor. Inworp. Jupko met een snelle inworp. Eberl is nu in balbezit. Eberl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jupko rent richting de bal. Jupko speelt de bal door. Daar is Eberl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jupko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jupko speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl verovert de bal door een tackle van achteren. Eberl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:2

24e minuut.
Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Terziovski ... Strafschop! Terziovski krijgt een gele kaart. Trung Nghĩa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eberl neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vaskovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:3

25e minuut.
Eberl is nu in balbezit. Trung Nghĩa rent richting de bal. Eberl is nu in balbezit. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gomar onderschept slim de pass. Eberl rent richting de bal. Eberl probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:4

30e minuut.
Zaccara trapt de bal weg van het doel. Eberl kopt de bal weg. Terziovski probeert de bal aan de voet te houden. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Džerov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:5

33e minuut.
Gomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomar met een sublieme pass. Jupko met een sublieme pass. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sinadinovski geeft een lange en hoge pass. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień passt de bal in één keer door. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeli Profesori 81%, London Spurs 19%.
Smeli Profesori - London Spurs 0:6

50e minuut.
Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Vaskovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Eberl is nu in balbezit. Eberl passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Džerov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jupko zal de hoekschop nemen. Daar is Džerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Vaskovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski rent richting de bal. Kwiecień verovert de bal door een tackle van achteren. Eberl rent richting de bal. Eberl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Profesori - London Spurs 0:7

78e minuut.
Kostadinov rent richting de bal. Tatu onderschept slim de pass. Tatu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gomar de bal. Gomar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Bejnierowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl passt de bal in één keer door. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeli Profesori 74%, London Spurs 26%.
Smeli Profesori - London Spurs 0:7