Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prodorni Učiteli FK Skopje Avtokomanda
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 33.3
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Trpkovski heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio passt de bal in één keer door. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:1

4e minuut.
Vivenzio rent richting de bal. Jurietti is nu in balbezit. Vivenzio is nu in balbezit. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Madžarov rent richting de bal. Madžarov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chowaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivenzio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Veselinovski geeft een hoge lob. Inworp. Drapała met de inworp. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirnes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ratta met een sublieme pass. Babunski rent richting de bal. Jurietti onderschept slim de pass. Jurietti draait met de bal, schiet en ... Božinovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:2

20e minuut.
Daar is Sirnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirnes geeft een hoge lob. Jurietti kopt de bal weg. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski passt de bal zonder na te denken. Drapała geeft een hoge lob. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:3

34e minuut.
Jurietti rent richting de bal. Vivenzio rent richting de bal. Jurietti speelt de bal door. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:4

36e minuut.
Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio speelt de bal door. Babunski rent richting de bal. Jurietti onderschept slim de pass. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov geeft een lange en hoge pass. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Učiteli 79%, FK Skopje Avtokomanda 21%.
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:4

52e minuut.
Daar is Drapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratta is nu in balbezit. Ratta geeft een hoge lob. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio passt de bal in één keer door. Pančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:5

57e minuut.
Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec probeert naar een medespeler te passen. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti schiet op doel. Božinovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:6

60e minuut.
Ratta geeft een lange en hoge pass. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec met een sublieme pass. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Drapała geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babunski de bal. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap. Božinovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:7

65e minuut.
Veselinovski geeft de bal voor. Inworp. Sirnes met de inworp. Vivenzio controleert de bal met de borst. Vivenzio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:8

72e minuut.
Veselinovski probeert naar een medespeler te passen. Ratta rent richting de bal. Ratta passt de bal in één keer door. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marche verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec geeft de bal voor. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:9

77e minuut.
Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec passt de bal in één keer door. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pančev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Iliescu kopt de bal weg. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio passt de bal zonder na te denken. Jurietti rent richting de bal. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sirnes heeft problemen om de bal te vangen. Sirnes geeft de bal voor. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:10

83e minuut.
Chowaniec passt de bal met de wreef. Sirnes is nu in balbezit. Sirnes speelt de bal door. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Babunski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sirnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Učiteli 80%, FK Skopje Avtokomanda 20%.
Prodorni Učiteli - FK Skopje Avtokomanda 0:10