Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bujkovci United MACEDONIA
Normal Tactiek НАПАД
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Dukov passt de bal met de wreef. Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diskovski. Diskovski krijgt een gele kaart. Ničov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ničov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pandev de bal. Traikov rent richting de bal. Traikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šapkarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Spiroski passt de bal met de wreef. Daar is Pandev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ... Pandev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dukov is nu in balbezit. Petrevski onderschept slim de pass. Petrevski geeft een hoge lob. Traikov is nu in balbezit. Traikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Petrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevski speelt de bal door. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov schiet op doel. Šapkarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:1

15e minuut.
Čakalarov is nu in balbezit. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov passt de bal zonder na te denken. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:2

17e minuut.
Kostojčinovski onderschept slim de pass. Vaskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vaskovski met een sublieme pass. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Spiroski met de inworp. Vaskovski heeft problemen om de bal te vangen. Vaskovski met een sublieme pass. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Vaskovski de bal. Vaskovski geeft de bal voor. Pandev controleert de bal met de borst. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vaskovski geeft een lange en hoge pass. Radovski is nu in balbezit. Traikov verovert de bal door een tackle van achteren. Traikov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pandev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:3

30e minuut.
Petrevski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crvenkovski de bal. Crvenkovski probeert naar een medespeler te passen. Traikov is nu in balbezit. Traikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Spiroski met de inworp. Vaskovski is nu in balbezit. Vaskovski speelt de bal door. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:4

34e minuut.
Traikov passt de bal met de wreef. Pandev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevski probeert naar een medespeler te passen. Crvenkovski rent richting de bal. Crvenkovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Šapkarov onderschept slim de pass. Šapkarov geeft een hoge lob. Inworp. Ničov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrevski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Vaskovski de bal. Vaskovski met een sublieme pass. Traikov rent richting de bal. Traikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ničov geeft de bal voor. Petrevski met een sublieme pass. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bujkovci 83%, United MACEDONIA 17%.
Bujkovci - United MACEDONIA 0:5

53e minuut.
Ničov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaskovski heeft problemen om de bal te vangen. Vaskovski probeert naar een medespeler te passen. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:6

60e minuut.
Petrevski passt de bal met de wreef. Vaskovski probeert naar een medespeler te passen. Traikov is nu in balbezit. Traikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:7

61e minuut.
Spiroski geeft een hoge lob. Vasevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrevski. Vasevski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vasevski kan niet meer verder spelen. Benkovski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vaskovski speelt de bal door. Daar is Crvenkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crvenkovski passt de bal zonder na te denken. Traikov is nu in balbezit. Traikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dukov probeert naar een medespeler te passen. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Traikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radovski. Traikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spiroski met een snel genomen vrije trap. Petrevski rent richting de bal. Petrevski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pandev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:9

84e minuut.
Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandev is nu in balbezit. Traikov verovert de bal door een tackle van achteren. Traikov haalt uit met een fantastische trap. Šapkarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Spiroski geeft een lange en hoge pass. Petrevski speelt de bal door. Crvenkovski heeft problemen om de bal te vangen. Crvenkovski draait met de bal, schiet en ... Šapkarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - United MACEDONIA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bujkovci 80%, United MACEDONIA 20%.
Bujkovci - United MACEDONIA 0:10