Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Majstori Fk Pcinja United
Normal Tactiek my tactic
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 53.4
slecht Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Zlatanovski is nu in balbezit. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Slankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski is nu in balbezit. Cvetanov rent richting de bal. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:1

7e minuut.
Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş geeft een hoge lob. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mach is nu in balbezit. Mach speelt de bal door. Klungelig pakt Petkovski de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Slankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:2

9e minuut.
Suleski probeert naar een medespeler te passen. Šapkarov heeft problemen om de bal te vangen. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:3

11e minuut.
Mach is nu in balbezit. Marmarinos is nu in balbezit. Marmarinos geeft een hoge lob. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Slankov bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ansaldi met de inworp. Lazarevski onderschept slim de pass. Mach rent richting de bal. Mach geeft een hoge lob. Slankov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cvetanov kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantoja neemt de hoekschop. Ansaldi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pantoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marmarinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos probeert naar een medespeler te passen. Ansaldi geeft de bal voor. Petkovski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Marmarinos probeert naar een medespeler te passen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski speelt de bal door. Mach rent richting de bal. Mach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:4

22e minuut.
Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov passt de bal zonder na te denken. Pantoja geeft de bal voor. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:5

25e minuut.
Muhacir passt de bal zonder na te denken. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Mach passt de bal met de wreef. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Slankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokarev heeft problemen om de bal te vangen. Cvetanov probeert naar een medespeler te passen. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lazarevski is nu in balbezit. Marmarinos is nu in balbezit. Marmarinos passt de bal zonder na te denken. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş geeft een hoge lob. Kokarev kan de bal niet met de borst controleren. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kokarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Mach controleert de bal met de borst. Mach schiet op doel. Slankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmarinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft de bal voor. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cvetanov geeft een hoge lob. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos passt de bal met de wreef. Ansaldi geeft een lange en hoge pass. Mach maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marmarinos controleert de bal met de borst. Stefanov is nu in balbezit. Pantoja met een sublieme pass. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:6

38e minuut.
Şipoş met de inworp. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja met een sublieme pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:7

40e minuut.
Mach rent richting de bal. Mach met een sublieme pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:8

43e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal met de wreef. Mach probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mach draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Slankov met een harde bal richting middenveld. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Majstori 84%, Fk Pcinja United 16%.
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:8

46e minuut.
Pantoja passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski speelt de bal door. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Mach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetanov is nu in balbezit. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Slankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ... Slankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:9

50e minuut.
Kokarev rent richting de bal. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:10

51e minuut.
Ansaldi passt de bal zonder na te denken. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach is nu in balbezit. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:11

53e minuut.
Cvetanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantoja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mach maakt een snoekduik en kopt de bal. Slankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kokarev de bal. Slankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokarev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ansaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Kokarev trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ansaldi met een snelle inworp. Pantoja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petkovski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:12

56e minuut.
Petkovski passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal in één keer door. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos geeft een lange en hoge pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zlatanovski geeft een lange en hoge pass. Muhacir kopt de bal weg. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach draait met de bal, schiet en ... Slankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos geeft een hoge lob. Lazarevski controleert de bal met de borst. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slankov trapt de bal weg van het doel. Pantoja kopt de bal weg. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kokarev rent richting de bal. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Slankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Mach rent richting de bal. Mach passt de bal in één keer door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Slankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:13

65e minuut.
Šapkarov passt de bal met de wreef. Ansaldi is nu in balbezit. Ansaldi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mach de bal. Mach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:14

66e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Stefanov passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:15

70e minuut.
Stefanov probeert naar een medespeler te passen. Pantoja heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja met een sublieme pass. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mach rent richting de bal. Petkovski is nu in balbezit. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:16

74e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal met de wreef. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap. Petkovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Marmarinos geeft een lange en hoge pass. Kokarev heeft problemen om de bal te vangen. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ... Slankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stefanov geeft een hoge lob. Bülbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbül passt de bal zonder na te denken. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:17

81e minuut.
Muhacir geeft een hoge lob. Petkovski kopt de bal weg. Lazarevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach draait met de bal, schiet en ... Paal! Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Slankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Slankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:18

83e minuut.
Klungelig pakt Sarafov de bal. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Marmarinos de bal. Marmarinos speelt de bal door. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:19

85e minuut.
Petkovski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ansaldi de bal. Ansaldi speelt de bal door. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Mach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slankov met een harde bal richting middenveld. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş geeft een hoge lob. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Slankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Majstori 91%, Fk Pcinja United 9%.
Odlični Majstori - Fk Pcinja United 0:19