Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blooming itzel fc
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Calabi met een snelle inworp. Ferrufino speelt de bal door. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap. Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adrian geeft een lange en hoge pass. Arias kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castello de bal onder controle te krijgen. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blooming - itzel fc 0:1

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altamirano trapt de bal weg van het doel. Ferrufino geeft een hoge lob. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blooming - itzel fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blooming 55%, itzel fc 45%.
FC Blooming - itzel fc 0:2

49e minuut.
Santisteban rent richting de bal. Ferrufino onderschept slim de pass. Ferrufino passt de bal in één keer door. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg schiet op doel. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ferrufino kopt de bal weg. Barra met een sublieme pass. Nürmberg speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Alí passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo passt de bal zonder na te denken. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo begaat een overtreding. Gallo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Calabi rent richting de bal. Calabi geeft een lange en hoge pass. da Costa probeert de bal aan de voet te houden. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blooming 66%, itzel fc 34%.
FC Blooming - itzel fc 0:2