Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playa Montero Platina FC``
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 27.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Quintana onderschept slim de pass. Quintana met een sublieme pass. Siñani rent richting de bal. Siñani geeft een hoge lob. Manzanero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Prelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelić schiet op doel. Daar is Chura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penadés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Platina FC`` 0:1

24e minuut.
Aspiazu met de inworp. Manzanero is nu in balbezit. Manzanero geeft een hoge lob. Zerbi kopt de bal weg. Chura heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Romano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Hage probeert naar een medespeler te passen. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani begaat een overtreding. Romano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chavarría met een snel genomen vrije trap. Sosin kan de bal niet met de borst controleren. Carrera onderschept slim de pass. Carrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Playa Montero - Platina FC`` 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 57%, Platina FC`` 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playa Montero - Platina FC`` 1:1

46e minuut.
Gielens komt het veld opgelopen. Lavandera komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Calzadilla met een snelle inworp. Davalos is nu in balbezit. Igloński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davalos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Davalos kan niet meer verder spelen. Cortes komt het veld opgelopen. Carrera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lavandera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Platina FC`` 2:1

73e minuut.
Siñani is nu in balbezit. Siñani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Hage met de inworp. Cortes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prelić geeft de bal voor. Limachi probeert de bal aan de voet te houden. Gielens rent richting de bal. Gielens draait met de bal, schiet en ... Chura heeft problemen om de bal te vangen. Penadés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 57%, Platina FC`` 43%.
Playa Montero - Platina FC`` 2:1