Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaca Diez INTEGRACIÓN DEL NORTE FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.1
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
La Pierre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal zonder na te denken. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Kolberg onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
La Pierre passt de bal met de wreef. Sempertegui rent richting de bal. Cabrerizo rent richting de bal. Sempertegui onderschept slim de pass. Sempertegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaca Diez 53%, INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaca Diez - INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 0:0

49e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal met de wreef. NinNovoa is nu in balbezit. NinNovoa geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een hoge lob. Solíz probeert de bal aan de voet te houden. Salvador rent richting de bal. Salvador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baspineiro heeft problemen om de bal te vangen. La Pierre rent richting de bal. La Pierre passt de bal met de wreef. Solíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaca Diez 64%, INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 36%.
Vaca Diez - INTEGRACIÓN DEL NORTE FC 1:0