Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Extrajero 19Tecu99
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pachi met een sublieme pass. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal met de wreef. Liendo is nu in balbezit. Liendo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Montalvan passt de bal in één keer door. Barba is nu in balbezit. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - 19Tecu99 0:1

30e minuut.
Parabá geeft een hoge lob. Inworp. Gonzales met een snelle inworp. Liendo rent richting de bal. Liendo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Extrajero - 19Tecu99 1:1

30e minuut.
Barba probeert naar een medespeler te passen. Lozada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Barreto krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Barra probeert naar een medespeler te passen. Barba rent richting de bal. Lozada rent richting de bal. Lozada draait met de bal, schiet en ... Ugarteche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - 19Tecu99 1:2

40e minuut.
Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín verovert de bal door een tackle van achteren. Faldín geeft een lange en hoge pass. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - 19Tecu99 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Extrajero 65%, 19Tecu99 35%.
CD Extrajero - 19Tecu99 1:3

60e minuut.
Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca rent richting de bal. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba haalt uit met een fantastische trap. Ugarteche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Cuevas met een snelle inworp. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Liendo rent richting de bal. Liendo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - 19Tecu99 2:3

79e minuut.
Barra is nu in balbezit. Liendo verovert de bal door een tackle van achteren. Liendo met een sublieme pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Extrajero - 19Tecu99 3:3

81e minuut.
Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada passt de bal met de wreef. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Urquidi speelt de bal door. Lozada rent richting de bal. Lozada geeft een lange en hoge pass. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap. Ugarteche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Montalvan rent richting de bal. Lozada onderschept slim de pass. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada is nu in balbezit. Lozada haalt uit met een fantastische trap. Ugarteche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Alzérreca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cervantes met een snelle inworp. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada draait met de bal, schiet en ... Ugarteche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Extrajero 65%, 19Tecu99 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Extrajero - 19Tecu99 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Montalvan geeft de bal voor. Barra rent richting de bal. Barra speelt de bal door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - 19Tecu99 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Extrajero 63%, 19Tecu99 37%.
CD Extrajero - 19Tecu99 3:4

109e minuut.
Parabá is nu in balbezit. Parabá passt de bal in één keer door. Urquidi geeft de bal voor. Barba rent richting de bal. Barba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - 19Tecu99 3:5

118e minuut.
Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yugar onderschept slim de pass. Yugar passt de bal zonder na te denken. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Extrajero 69%, 19Tecu99 31%.
CD Extrajero - 19Tecu99 3:5