Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia FC MALEN FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Orte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babastro de bal. Chura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Babastro met een sublieme pass. Adriazola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamudio. Zamudio krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Reckling rent richting de bal. Reckling draait met de bal, schiet en ... Orte is nu in balbezit. Orte geeft een hoge lob. Reckling springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zamudio geeft de bal voor. Blacutt is nu in balbezit. Babastro is nu in balbezit. Blacutt onderschept slim de pass. Blacutt geeft een lange en hoge pass. Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reckling controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - MALEN FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 71%, MALEN FC 29%.
Academia FC - MALEN FC 0:1

53e minuut.
Daar is Bautista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babastro rent richting de bal. Bautista maakt een afschuwelijke overtreding. Bautista krijgt een gele kaart. Babastro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amelunge rent richting de bal. Amelunge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Reckling is nu in balbezit. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Chura is nu in balbezit. Reckling verovert de bal door een tackle van achteren. Reckling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bautista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Costabal komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babastro. Babastro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 54%, MALEN FC 46%.
Academia FC - MALEN FC 0:1