Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real pumas Futbol Club San Jeronimo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Sejas geeft een lange en hoge pass. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barboza de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Barrancos onderschept slim de pass. Barrancos passt de bal zonder na te denken. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Barrancos onderschept slim de pass. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bordaberry de bal. Bordaberry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barboza geeft een hoge lob. Dorigo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiñones geeft de bal voor. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Dorigo geeft de bal voor. Dimas rent richting de bal. Dimas passt de bal zonder na te denken. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real pumas - Futbol Club San Jeronimo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real pumas 55%, Futbol Club San Jeronimo 45%.
real pumas - Futbol Club San Jeronimo 0:1

49e minuut.
Sejas passt de bal zonder na te denken. Dimas rent richting de bal. Dimas passt de bal zonder na te denken. Iriarte rent richting de bal. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Gutiérrez trapt de bal weg. Nürmberg kopt de bal weg. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Moscoso met een harde bal richting middenveld. Barrancos kopt de bal weg. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inca speelt de bal door. Orte speelt de bal door. Dimas heeft problemen om de bal te vangen. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real pumas 39%, Futbol Club San Jeronimo 61%.
real pumas - Futbol Club San Jeronimo 0:1