Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club The Strongest Cerro Inca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Fortún geeft de bal voor. Beltrán rent richting de bal. Cadima onderschept slim de pass. Olmos rent richting de bal. Olmos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Calvimontes rent richting de bal. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery speelt de bal door. Klungelig pakt Olmos de bal. Olmos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vespa onderschept slim de pass. Vespa geeft een hoge lob. Olmos rent richting de bal. Cadima bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadima draait met de bal, schiet en ... Cortes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Santelices onderschept slim de pass. Santelices probeert naar een medespeler te passen. Cadima speelt de bal door. Olmos rent richting de bal. Olmos haalt uit met een fantastische trap. Cortes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Cerro Inca 1:0

36e minuut.
Daar is Santelices, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadima onderschept slim de pass. Cadima speelt de bal door. Olmos rent richting de bal. Olmos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Coca rent richting de bal. Hëw is nu in balbezit. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca schiet op doel. Ubilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club The Strongest - Cerro Inca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 38%, Cerro Inca 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club The Strongest - Cerro Inca 1:1

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cortes niet meer kan verder spelen. Cardona komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Beltrán met een sublieme pass. Coca rent richting de bal. Coca passt de bal in één keer door. Calvimontes is nu in balbezit. Calvimontes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Vespa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vespa geeft de bal voor. De Avila heeft problemen om de bal te vangen. Olmos rent richting de bal. Olmos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Calvimontes met een sublieme pass. Coca is nu in balbezit. Coca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fortún de bal onder controle te krijgen. Ubilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Cerro Inca 1:2

88e minuut.
Santelices kopt de bal weg. Beltrán heeft problemen om de bal te vangen. Calvimontes rent richting de bal. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca schiet op doel. Ubilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 54%, Cerro Inca 46%.
Club The Strongest - Cerro Inca 1:2