Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Bolivia
  • Stadion: Reyes11 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1942
Reyes11 UTB Futsal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Comay probeert naar een medespeler te passen. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Alem bereikt de bal nog maar net als eerste. Alem schiet op doel. Falero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanero onderschept slim de pass. Manzanero speelt de bal door. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes11 - UTB Futsal 1:0

19e minuut.
Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanero verovert de bal door een tackle van achteren. Manzanero passt de bal zonder na te denken. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana haalt uit met een fantastische trap. Falero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Alem geeft een hoge lob. Miranda rent richting de bal. Bánzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda onderschept slim de pass. Miranda geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Alem rent richting de bal. Falero probeert naar een medespeler te passen. Manzanero probeert naar een medespeler te passen. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar schiet op doel. Teodovich bokst de bal weg.

41e minuut.
Bánzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda passt de bal met de wreef. Alem is nu in balbezit. Alem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes11 58%, UTB Futsal 42%.
Reyes11 - UTB Futsal 1:0

49e minuut.
Orellana is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orellana met een snelle inworp. Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano met een sublieme pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft de bal voor. Alem springt en kopt de bal. Falero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes11 55%, UTB Futsal 45%.
Reyes11 - UTB Futsal 1:0