Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Bolivia
  • Stadion: LINUX Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2884
LINUX Caicosos FC
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Carrera geeft de bal voor. Klungelig pakt Nereira de bal. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berzaín de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Redondo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Moreno de bal onder controle te krijgen. Carrera rent richting de bal. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Moreno de bal onder controle te krijgen. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker speelt de bal door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Roig met de inworp. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera geeft een hoge lob. Daar is Berzaín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Frerking werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LINUX - Caicosos FC 0:1

42e minuut.
Carrera geeft de bal voor. Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal met de wreef. Daar is Véliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LINUX - Caicosos FC 0:2

45e minuut.
Katar probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Véliz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Véliz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Redondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Redondo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker haalt uit met een fantastische trap. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LINUX - Caicosos FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LINUX 63%, Caicosos FC 37%.
LINUX - Caicosos FC 1:2

49e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LINUX - Caicosos FC 1:3

71e minuut.
Daar is Urenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpias is nu in balbezit. Urenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urenda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LINUX 60%, Caicosos FC 40%.
LINUX - Caicosos FC 1:3