Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cochabamba Fc Dragunoft F.C.
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.9
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Alem passt de bal in één keer door. Medeiros is nu in balbezit. Urquiza is nu in balbezit. Medeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Medeiros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Betancourt geeft een hoge lob. Inworp. Mallea met de inworp. Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Callisaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Alem onderschept slim de pass. Alem geeft de bal voor. Klungelig pakt Loayza de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Dragunoft F.C. 1:0

34e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Urquiza onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medeiros. Medeiros krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Topolansky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Dragunoft F.C. 2:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba met een snelle inworp. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos geeft een hoge lob. Lima maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 50%, Dragunoft F.C. 50%.
Atletico Cochabamba Fc - Dragunoft F.C. 2:0

48e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Vallejos geeft een lange en hoge pass. Ramírez kopt de bal weg. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Quiroz met de inworp. Córdoba rent richting de bal. Córdoba geeft een lange en hoge pass. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vallejos geeft de bal voor. Klungelig pakt Alem de bal. Alem probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Manzanero is nu in balbezit. Manzanero geeft de bal voor. Inworp. Lazcano met een snelle inworp. Callisaya geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 53%, Dragunoft F.C. 47%.
Atletico Cochabamba Fc - Dragunoft F.C. 2:0