Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHELTIC BOLÍVAR FC chokos
Defend Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Muguertegui is nu in balbezit. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui onderschept slim de pass. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco schiet op doel. Rubin de Celis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Urioste de bal. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHELTIC BOLÍVAR FC - chokos 0:1

12e minuut.
Anglarill speelt de bal door. Klungelig pakt Hoshino de bal. Calero begaat een overtreding. Calero krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft een hoge lob. Daar is Muguertegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muguertegui schiet op doel. Rubin de Celis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHELTIC BOLÍVAR FC - chokos 0:2

21e minuut.
Unzueta speelt de bal door. Gato is nu in balbezit. Hoshino begaat een overtreding. Hoshino krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Calero speelt de bal door. Capobianco rent richting de bal. Capobianco passt de bal zonder na te denken. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Avilés passt de bal in één keer door. Daar is Tintaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco geeft een hoge lob. Urioste is nu in balbezit. Muguertegui onderschept slim de pass. Muguertegui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Capobianco passt de bal zonder na te denken. Tintaya heeft problemen om de bal te vangen. Anglarill rent richting de bal. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHELTIC BOLÍVAR FC - chokos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHELTIC BOLÍVAR FC 64%, chokos 36%.
ATHELTIC BOLÍVAR FC - chokos 0:3

68e minuut.
Calero onderschept slim de pass. Calero met een sublieme pass. Muguertegui rent richting de bal. Capobianco rent richting de bal. Capobianco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Anglarill verovert de bal door een tackle van achteren. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero geeft de bal voor. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHELTIC BOLÍVAR FC - chokos 0:4

82e minuut.
Daar is Tintaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui rent richting de bal. Capobianco rent richting de bal. Capobianco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Anglarill passt de bal zonder na te denken. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez is nu in balbezit. Hoshino rent richting de bal. Hoshino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHELTIC BOLÍVAR FC 60%, chokos 40%.
ATHELTIC BOLÍVAR FC - chokos 0:4